6944675914 Νεάρχου 45-47 - Χανιά papakicool@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Μαρκουλάκης Ιωάννης
Τεχνική Εταιρεία | Χανιά Κρήτης
 
 
Η τεχνική εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη στα Χανιά Κρήτης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας στον τομέα της οικοδομικής και τεχνικής υποστήριξης. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

 

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση οικοδομικών αδειών, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς.

 

Μελέτες & Κατασκευές Ιδιωτικών Έργων

 

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλα τα στάδια της κατασκευής, από τη σχεδίαση και τη μελέτη μέχρι την πραγματοποίηση των έργων.

 

Διακοσμήσεις και Διαρρυθμίσεις Κτιρίων

 

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου είτε για τη διακόσμηση και την προσαρμογή ενός κτιρίου στις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

 

 Αναλαμβάνουμε την επίλυση θεμάτων σχετικά με αυθαίρετες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης και της απογραφής των παρανομιών.

 

Έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων

 

Παρέχουμε υπηρεσίες για την έκδοση και τη διαχείριση της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων, επιτρέποντας την εύκολη παρακολούθηση της νομιμότητας των ακινήτων.

 

 
 
 
 
 
 
 
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες
Οικοδομικών Αδειών και Κατασκευών
 
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με ακρίβεια, επαγγελματισμό και σεβασμό προς τις ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τα έργα σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

papakicool@yahoo.gr
 
 

6944675914
 
 

Νεάρχου 45-47 | Χανιά