6944675914 Νεάρχου 45-47 - Χανιά papakicool@yahoo.gr
 
 
 
 
Μαρκουλάκης Ιωάννης
Τεχνική Εταιρεία | Χανιά Κρήτης
 
 
 
 

 
 
 

Η τεχνική εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη στα Χανιά Κρήτης αποτελεί έναν αξιόπιστο και έμπειρο σύμμαχο για όλους όσους αναζητούν υπηρεσίες στον τομέα της οικοδομικής και τεχνικής υποστήριξης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και από τότε έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσω της αμείωτης ποιότητας των υπηρεσιών της.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνουν την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, διακοσμήσεις και διαρρυθμίσεις κτιρίων, τακτοποίηση αυθαιρέτων και την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων. Με μια ευρεία γνώση και εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 6944675914

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6944675914

Η εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη είναι ο κατάλληλος σύνεδρος που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Περισσότερα
Μελέτες & Κατασκευή Ιδιωτικών Έργων

Μελέτες & Κατασκευή Ιδιωτικών Έργων

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλα τα στάδια της κατασκευής, από τη σχεδίαση και τη μελέτη μέχρι την πραγματοποίηση των έργων.

Περισσότερα
Έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων

Έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων

Παρέχουμε υπηρεσίες για την έκδοση και τη διαχείριση της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων, επιτρέποντας την εύκολη παρακολούθηση της νομιμότητας των ακινήτων.

Περισσότερα
Τεχνική Εταιρεία Μαρκουλάκη <br> Εμπειρία και Εμπιστοσύνη από το 1994

Τεχνική Εταιρεία Μαρκουλάκη
Εμπειρία και Εμπιστοσύνη από το 1994

Η τεχνική εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη στα Χανιά Κρήτης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας στον τομέα της οικοδομικής και τεχνικής υποστήριξης

Διακοσμήσεις και Διαρρυθμίσεις Κτιρίων

Διακοσμήσεις και Διαρρυθμίσεις Κτιρίων

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου είτε για τη διακόσμηση και την προσαρμογή ενός κτιρίου στις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Περισσότερα
Τακτοποίηση Aυθαιρέτων

Τακτοποίηση Aυθαιρέτων

Αναλαμβάνουμε την επίλυση θεμάτων σχετικά με αυθαίρετες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης και της απογραφής των παρανομιών.

Περισσότερα
Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση οικοδομικών αδειών, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Περισσότερα