6944675914 Νεάρχου 45-47 - Χανιά papakicool@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Μαρκουλάκης Ιωάννης
Τεχνική Εταιρεία | Χανιά Κρήτης
 
 

Η τεχνική εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη στα Χανιά Κρήτης αποτελεί έναν αξιόπιστο και έμπειρο σύμμαχο για όλους όσους αναζητούν υπηρεσίες στον τομέα της οικοδομικής και τεχνικής υποστήριξης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και από τότε έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσω της αμείωτης ποιότητας των υπηρεσιών της.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνουν την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, διακοσμήσεις και διαρρυθμίσεις κτιρίων, τακτοποίηση αυθαιρέτων και την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων. Με μια ευρεία γνώση και εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτελεσματικές Υπηρεσίες για Κατασκευές και Αδειοδοτήσεις
 

Η αφοσίωση στην ποιότητα, η επαγγελματική ακεραιότητα και η αποτελεσματικότητα αποτελούν τις βασικές αρχές που καθοδηγούν το έργο της εταιρείας. Με μια ομάδα ειδικών στον χώρο της τεχνικής, η εταιρεία Μαρκουλάκη προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που είναι επικεντρωμένες στην ικανοποίηση των πελατών της.

 

Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της οικοδομικής, των αδειών και της τεχνικής υποστήριξης στα Χανιά Κρήτης, η εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη είναι ο κατάλληλος σύνεδρος που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

papakicool@yahoo.gr
 
 

6944675914
 
 

Νεάρχου 45-47 | Χανιά